Δίκη Φιλιππίδη: Συνεχίζεται στις 14 Απριλίου με την κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας

Η γυναίκα που άνοιξε τον πρώτο γύρο των καταθέσεων για την πολύκροτη υπόθεση θα δεχθεί ερωτήσεις από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη Πέτρου Φιλιππίδη, που δικάζεται για βαριές πράξεις σεξουαλικής βίας

Δίκη Φιλιππίδη: Συνεχίζεται στις 14 Απριλίου με την κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας

Με την πρώτη καταγγέλλουσα στο βήμα του μάρτυρα και κλειστές τις πόρτες του δικαστηρίου για το κοινό ολοκληρώθηκε η σημερινή (1/4) διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται για βαριές πράξεις σεξουαλικής βίας ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Απριλίου, οπότε και η γυναίκα που άνοιξε τον κύκλο των καταθέσεων θα δεχθεί ερωτήσεις από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου σχετικά με τον βιασμό που ισχυρίζεται ότι υπέστη από τον συνάδελφο της, το 2008.

Σε δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της δικασίμου, ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, επανέλαβε τη θέση του ότι δεν θα έπρεπε να αποδεχθεί το δικαστήριο το αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία.

Όπως ανέφερε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, «Είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν».

Η απόφαση του δικαστηρίου για διαδικασία χωρίς δημοσιότητα αφορά τις δύο από τις τρεις ηθοποιούς που καταγγέλλουν τον συνάδελφο τους για σεξουαλική βία οι οποίες υπέβαλαν σχετικό αίτημα.