Πυρκαγιά στο Μάτι: 92 οι νεκροί- δύο οι αταυτοποίητοι

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία οι νεκροί από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανέρχονται στους 92 με δύο από αυτούς να είναι αταυτοποίητοι.

 Πυρκαγιά στο Μάτι: 92 οι νεκροί- δύο οι αταυτοποίητοι

Η ιατροδικαστική υπηρεσία διαβίβασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίο την λίστα με τους 92 νεκρούς από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Δύο εξ΄αυτών είναι αταυτοποίητοι ενώ στην λίστα των αδικοχαμένων ανθρώπων συμπεριλαμβάνονται και εκείνοι που κατέληξαν νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία.

Παράλληλα το Πυροσβεστικό Σώμα σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Ο αριθμός των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, μέχρι στιγμής, ανέρχεται στους 92. Η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής:

ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα. Νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία της Αττικής, έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής, εννιά άτομα».

Εν των μεταξύ η Εισαγγελία Αθηνών έστειλε παραγγελία για την εξέτασή των συγγενών των θυμάτων στα αστυνομικά τμήματα Ραφήνας και Νέας Μάκρης, αλλά και το Λιμεναρχείο της Ραφήνας.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ