Καθαρά Δευτέρα: Ποια καταστήματα θα είναι ανοικτά

Ποια καταστήματα θα είναι ανοικτά αύριο (7/3) Καθαρά Δευτέρα και με ποιο ωράριο. Τι γίνεται με τις λαϊκές αγορές και τα σούπερ μάρκετ.

Καθαρά Δευτέρα: Ποια καταστήματα θα είναι ανοικτά

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών ξημερώνει αύριο (7/3) η Καθαρά Δευτέρα και κάποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τα τελευταία ψώνια τους για το σαρακοστιανό τραπέζι στην Αγορά του Καταναλωτή στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στου Ρέντη.

Εκεί τα περισσότερα καταστήματα θα είναι συνεχώς ανοικτά την Κυριακή (6 Μαρτίου) και μέχρι νωρίς το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Όπως, μάλιστα, επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, προσφέροντας «προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα τους, την ιδιαίτερη νοστιμιά τους και όπως πάντα, για τις χαμηλές τους τιμές».

Ανοικτή, επίσης, θα είναι και η Βαρβάκειος στο κέντρο της Αθήνας. Η κεντρική ιχθυαγορά θα ανοίξει στις 21.00 της Κυριακής και τα μαγαζιά θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι τις 14.00 της Καθαράς Δευτέρας.

Επιπλέον, κανονικά θα λειτουργήσουν ζαχαροπλαστεία, ιχθυοπωλεία και φυσικά τα αρτοποιΐα για όσους θελήσουν να προμηθευτούν την παραδοσιακή λαγάνα.

Τέλος, τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά την Καθαρά Δευτέρα, ωστόσο, ανοικτά θα είναι τα μίνι μάρκετ.