Κυψέλη: Την Τρίτη καλείται σε απολογία το ζευγάρι που δολοφόνησε τον 7χρονο Ανδρέα

Την Τρίτη (15/3) καλείται σε απολογία το διαβολικό ζευγάρι, σχετικά με τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα. Ομολόγησε το έγκλημα ο Πολωνός

Κυψέλη: Την Τρίτη καλείται σε απολογία το ζευγάρι που δολοφόνησε τον 7χρονο Ανδρέα

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού θα οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες στην 12η Τακτική Ανακρίτρια το ζευγάρι που φέρεται να σκότωσε τον 7χρονο γιο της γυναίκας πριν πέντε χρόνια και να έκρυψαν το πτώμα σε εργαλειοθήκη στο σπίτι που έμεναν στην Κυψέλη.

Η 29χρονη μητέρα του αγοριού οδηγήθηκε το πρωί στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της για την δολοφονία του 7χρονου Ανδρεά, ενώ χθες το βράδυ είχε οδηγηθεί στην Εισαγγελία και ο 33χρονος σύντροφος της.

Ο Πολωνός «έσπασε» και ομολόγησε το έγκλημα του μετά από πολύωρη ανάκριση. Περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε το 7χρονο παιδί, τοποθετώντας όπως είπε μονωτική ταινία στο στόμα του.

Οι έμπειροι αστυνομικοί όμως εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για τους ισχυρισμούς του δράστη. Επισημαίνουν ότι το παιδί θα μπορούσε να αφαιρέσει την ταινία από το στόμα του καθώς τα χέρια του ήταν ελεύθερα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, ο δράστης δεν κατέθεσε ότι του τα είχε δέσει. Επιπλέον ο ασφυκτικός θάνατος απαιτεί την άσκηση πίεσης. Έτσι δεν αποκλείουν την περίπτωση ο 34χρονος να σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια το παιδί.