Κυψέλη: Έτσι έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα

Πώς η αστυνομία έφτασε στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα, όταν βρέθηκαν τα οστά του σε διαμέρισμα στην Κυψέλη.

Κυψέλη: Έτσι έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα

Το κουβάρι της εξαφάνισης του 7χρονου αγοριού που το πρωί του Σαββάτου (12/2) βρέθηκαν τα οστά του σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, άρχισε να ξετυλίγεται πριν από λίγες ημέρες και αφορμή στάθηκε η σύλληψη ενός άντρα -σύμφωνα με πληροφορίες Πολωνού- από αστυνομικούς τος Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ο οποίος αποδείχτηκε ότι γνώριζε πολλά.

Κατόπιν ο φάκελος διαβιβάστηκε στο ανθρωποκτονιών της ασφάλειας με αποτέλεσμα σήμερα να γίνει η έρευνα στο διαμέρισμα της οδού Αστυπάλαιας στη κυψέλη και έτσι να γραφτεί με τον πιο μακάβριο τρόπο ο επίλογος της μέχρι εχτές εξαφανισμένου 7χρονου Αντρέα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όταν οι αστυνομικοί αντίκρισαν το φρικιαστικό θέαμα, τόσο η μητέρα του όσο και ο Πολωνός σύντροφος της ήταν απαθείς και ψύχραιμοι.

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη μητέρα του, είχε δηλώσει την εξαφάνιση του 7χρονου ενώ η ίδια υποστήριζε ότι τον έχει πάρει στην Πολωνία ο βιολογικός του πατέρας.

Η υπόθεση όπως λένε υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ δεν είχε κλείσει ποτέ για την αστυνομία.

Πηγή: naftemporiki.gr