Δολοφονία Άλκη: Και 12ο άτομο φέρεται να εμπλέκεται!

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει και 12ο άτομο που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση.

Δολοφονία Άλκη: Και 12ο άτομο φέρεται να εμπλέκεται!

Σύμφωνα με το «MEGA» φέρεται να υπάρχει και 12ο άτομο που εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε το το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, στο ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας CITROΕΝ C3 ήταν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ο 23χρονος Αλβανός που κρατείται και ο 20χρονος Αλβανός που έχει διαφύγει στη χώρα του.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο μάρκας RENAULT CLIO μαύρο, οδηγός ήταν ένας 22χρονος Έλληνας, με συνοδηγό έναν 22χρονο επίσης Έλληνα. Στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν άλλοι δύο Έλληνες, ένας 21χρονος και ένας 20χρονος.

Το τρίτο αυτοκίνητο είναι μάρκας VW POLO γκρι. Ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος αναζητείται από τις Αρχές, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ένας 25χρονος Έλληνας ως συνοδηγός και στα πίσω καθίσματα ένας 21χρονος Έλληνας και ένας 23χρονος Αλβανός.

Συνολικά, στα αυτοκίνητα βρίσκονταν 12 άτομα, ενώ σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ δεν αποκλείεται στο γκρι Ι.Χ. να μπήκε ακόμη ένα άτομο. Έχει ξεκινήσει έρευνα δηλαδή αν υπάρχει και 13ος εμπλεκόμενος.