Μέτρα: Στο τραπέζι η αύξηση του αριθμού των φιλάθλων στα γήπεδα - Αποφασίζει η επιτροπή

Το θέμα της αύξησης του ορίου των φιλάθλων στα γήπεδα είναι κάτι που εξετάζεται από την επιτροπή τις τελευταίες ημέρες και οι τελικές αποφάσεις για το εάν θα ανάψει το «πράσινο φως» ή όχι αναμένονται την Πέμπτη (10/2). 

Μέτρα: Στο τραπέζι η αύξηση του αριθμού των φιλάθλων στα γήπεδα - Αποφασίζει η επιτροπή

Στο τραπέζι της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων αναμένεται να τεθεί το ζήτημα της αύξησης του ορίου φιλάθλων στα γήπεδα, μετά από αίτημα του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, το θέμα της αύξησης του ορίου των φιλάθλων στα γήπεδα είναι κάτι που εξετάζεται από την επιτροπή τις τελευταίες ημέρες και οι τελικές αποφάσεις για το εάν θα ανάψει το «πράσινο φως» ή όχι αναμένονται στην προσεχή συνεδρίασή της, την Πέμπτη (10/2).

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προηγούμενη φάση χαλάρωσης των μέτρων για τον κορωνοϊό, οι περιορισμοί στα γήπεδα παρέμειναν σε ισχύ, δηλαδή στο 10%, με ανώτατο όριο τους 1.000 φιλάθλους.

Σε περίπτωση που τελικά η επιτροπή δώσει την έγκρισή της, δεν αποκλείεται η αύξηση των φιλάθλων στα γήπεδα να ξεκινήσει από το επόμενο Σαββατοκύριακο (19-20/2) της αγωνιστικής δράσης.

Πηγή: iefimerida.gr