Δολοφονία Άλκη: Ακόμα δύο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως προχώρησε σε ακόμα δύο συλλήψεις ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί ότι συμμετείχαν στη φονική επίθεση που έγινε στον Άλκη Καμπανό.

Δολοφονία Άλκη: Ακόμα δύο συλλήψεις από την  ΕΛ.ΑΣ.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε μπαράζ συλλήψεων και ήδη έχει φτάσει τις οχτώ.

Όπως έκανε γνωστό η ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε ακόμα δύο συλλήψεις ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί ότι βρίσκονταν στο επίμαχο σημείο και συμμετείχαν στη φονική επίθεση στον Άλκη Καμπανό και την παρέα του.

Οι προηγούμενοι έξι που έχουν συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. είναι πέντε Έλληνες και ένας Αλβανός ηλικίας από 20 έως 23 ετών. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως είχαν ενεργό ρόλο στη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή και τον τραυματισμό των δύο φίλων του τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η νέα ανακοίνωση της ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

«Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση».