Γκαγκάτσης: «Είναι εγκληματίας, ντροπή που αυτοχαρακτηρίζεται οπαδός του ΠΑΟΚ»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης βγαίνοντας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για αποστροφή και ντροπή που ο 23χρονος αυτοχαρακτηρίζεται οπαδός του ΠΑΟΚ.

Γκαγκάτσης: «Είναι εγκληματίας, ντροπή που αυτοχαρακτηρίζεται οπαδός του ΠΑΟΚ»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης μαζί με τις άλλες δύο μεγάλες ομάδες της πόλης. Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ βγαίνοντας από την εισαγγελία έκανε λόγο για αποστροφή και ντροπή που ο 23χρονος αυτοχαρακτηρίζεται οπαδός του ΠΑΟΚ.

Στον εισαγγελέα οι τρεις ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του παιδιού που δολοφονήθηκε, του Άλκη. Όλοι το βλέπουμε σαν δικό μας παιδί γιατί όλοι έχουμε παιδιά και καταλαβαίνουμε πως αισθάνονται», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Θα ήθελα να εκφράσω την αποστροφή μας πραγματικά, για το δολοφόνο που αυτοχαρακτηρίζεται οπαδός του ΠΑΟΚ και την ντροπή μας, που αυτός ο άνθρωπος έχει αυτοχαρακτηριστεί έτσι, γιατί είναι ένας εγκληματίας και δεν έχει σχέση σε καμία περίπτωση με τον ΠΑΟΚ, ένα σύλλογο που μετρά εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο και πρεσβεύει κάτι πολύ διαφορετικό. Μιλάμε για ένα δολοφόνο. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε, είναι ότι είναι ένα “ζώο” και πρέπει να ζητήσουμε και ένα “συγνώμη” από τα ζώα. Θέλω να εκφράσω εκ νέου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κοινή συνάντηση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών λέγοντας: «Έχει γίνει και μία παρόμοια σύσκεψη και πριν από ένα περίπου χρόνο, όπου ειπώθηκε μεταξύ των ΠΑΕ να υπάρχει όσο το δυνατόν περισσότερη ηρεμία. Υπάρχει αυτή τη στιγμή. Εξηγήσαμε από κοινού ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκληματίες και δεν έχουν σχέση ούτε με τον αθλητισμό ούτε με το ποδόσφαιρο.

Με την ομπρέλα και το όχημα του οπαδικού κινήματος βρίσκουν και κάνουν τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές και φτάνουν και στις δολοφονίες ανθρώπων. Από εκεί και πέρα, είναι η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη και για το δολοφόνο και για τους συνεργούς του, που ελπίζουμε ότι θα βρεθούν το συντομότερο δυνατόν κι η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της.

Είναι ευθύνη του κράτους, της εκάστοτε Κυβέρνησης, της αστυνομίας, της δικαιοσύνης. Είναι παραδοχή ήττας το γεγονός -τουλάχιστον σύμφωνα με όσα διαβάζω εγώ- ότι ο δολοφόνος δύο χρόνια πριν πέρασε την πόρτα του Μεγάρου κι αφέθηκε ελεύθερος. Είναι παραδοχή ήττας για όλους μας, για την κοινωνία μας. Είναι βαθύτερο το πρόβλημα και δεν είναι ποδοσφαιρικό ή αθλητικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάκης Γκαγκάτσης.