Βιασμός 24χρονης: «Καθαρές» από ναρκωτικές ουσίες οι τοξικολογικές εξετάσεις

Χωρίς ευρήματα ναρκωτικών ουσιών ήταν οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η 24χρονη από την Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε βιασμό, σύμφωνα με την υπεράσπιση...

Βιασμός 24χρονης: «Καθαρές» από ναρκωτικές ουσίες οι τοξικολογικές εξετάσεις

Νέα τροπή, ενδεχομένως, να πάρει η υπόθεση της καταγγελίας της 24χρονης για ομαδικό βιασμό της, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, την βραδιά της Πρωτοχρονιάς, εφόσον οι πληροφορίες, από τον κύκλο του κατηγορούμενου, ευσταθούν ότι δεν βρέθηκαν στον οργανισμό της ναρκωτικές ουσίες μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε...

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη και το αλκοόλ δεν είναι αξιοποιήσιμο, καθώς η ποσότητα που βρέθηκε δεν μπορεί να κάνει την κοπέλα να χάσει τις αισθήσεις της.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο εξειδικευμένος ιατροδικαστής, Νίκος Ράικος, όπου παρέδωσε τον ολοκληρωμένο φάκελο -συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του ΑΠΘ, στα χέρια της ανακρίτριας.

Από το περιβάλλον της 24χρονης ο τεχνικός σύμβουλος που έχει οριστεί θα ζητήσει αντιδείγμα για τη διενέργεια νέων εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στην 24χρονη έγιναν μόνο εξετάσεις ούρων, όχι αίματος.

Η πλευρά της 24χρονης δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα.

«Μια κοινωνία ολόκληρη ανυπομονεί για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, πόσο μάλλον η Γεωργία. Στα βίντεο που παρακολούθησα από τις κάμερες του ξενοδοχείου φαίνεται πάρα πολύ ζαλισμένη, παραπατάει συνεχώς, στην κυριολεξία. Δεν είναι δυνατόν να μη βρεθεί αλκοόλ στις εξετάσεις. Βέβαια, δεν γνωρίζω εάν εντοπιστεί και το χάπι βιασμού, όπως δεν γίνεται να το ξέρει και η ίδια. Οταν το δίνουν στα θύματα, γίνεται με έναν πολύ ύπουλο τρόπο, δεν γίνεται καν να ξέρεις τι συμβαίνει. Εάν το ήξερε, δεν θα έπινε εκείνο το ποτό. Όπως και αν ήταν καλά, θα έφευγε, δεν θα γυρνούσε στο ξενοδοχείο. Όμως, όλα αυτά δυστυχώς συνέβησαν» ανέφερε ο, δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας, εν αναμονή των αποτελεσμάτων.