Επεισόδιο στη Βουλή: Πολάκης και Άδωνις παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Άγριος καυγάς μεταξύ Παύλου Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη στο καφενείο της Βουλής. Αντάλλαξαν απειλές για την υπόθεση της Novartis. Ακούστηκε η φράση «να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι».

Επεισόδιο στη Βουλή: Πολάκης και Άδωνις παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Στο καφενείο της Βουλής μετέφεραν την γνωστή τους κόντρα ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης, όπου σχεδόν «ήρθαν στα χέρια» μετά από αντεγκλήσεις για την υπόθεση της Novartis και τις μεταξύ τους ανταλλαγές μηνύσεων.

Οι δύο «μονομάχοι» βρέθηκαν να κάθονται σε διπλανά τραπέζια, συνοδεία άλλων βουλευτών των κομμάτων τους. Αναφερόμενος στην δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη ο Παύλος Πολάκης φέρεται να απεύθυνε τον λόγο στον Άδωνι Γεωργιάδη με την φράση «εμείς θα τα πούμε μεθαύριο».

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανταπάντησε με την φράση «όποτε θέλεις, σου ετοιμάζω αγωγή 1 εκατ. και την καταθέτω μεθαύριο».

Ο καυγάς άναψε για τα καλά με φωνές ενώ ακούστηκε η φράση «να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι». Επίσης ο Παύλος Πολάκης φέρεται να είπε ότι «οι υποθέσεις που έχουν αρχειοθετηθεί ανασύρονται».

Οι φωνές – σύμφωνα με περιγραφές- ακούγονταν στο περιστύλιο και σε άλλα μέρη της Βουλής. Οι δύο βουλευτές, όπως λέγεται- σηκώθηκαν όρθιοι αλλά ανάμεσα τους μπήκαν παριστάμενοι βουλευτές και έτσι αποφεύχθηκαν οι χειροδικίες.

Πηγή: news247.gr