Κούγιας: Πρωθυπουργέ που τον βρήκες τον Στυλιανίδη; Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια χάθηκε (vid)!

Ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεοπτική του παρουσία στον ΑΝΤ1 ...ξιφούλκησε κατά του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη, για όσα συνέβησαν με την κακοκαιρία «Ελπίδα» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν αφεθεί στην Ομόνοια θα... χαθεί!

Κούγιας: Πρωθυπουργέ που τον βρήκες τον Στυλιανίδη; Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια χάθηκε (vid)!

Λάβρος κατά του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη, για τη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο γνωστός ποινικολόγος (κι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ), παρότι εξέφρασε την αγάπη του στον, πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αμφισβήτησε την ορθότητα της επιλογή του κ. Στυλιανίδη σε αυτή τη θέση.

«Ρε παιδιά, ρε πρωθυπουργέ; Αυτόν τον Στυλιανίδη που τον βρήκες; Άμα τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε. Είναι δυνατόν αυτός να λύσει ένα πρόβλημα με τις τοποθετήσεις που έκανε;» είπε χαρακτηριστικά

«Ένας από εσάς δεν μπορούσε να κλείσει τους δρόμους της εισόδου της Αττικής Οδού; Δεν το έκανε η Αττική Οδός. Έρχεται ένας φαντάρος και το λύνει αμέσως. Εσείς δεν μπορούσατε να κλείσει τον δρόμο και να γυρίσετε τα αυτοκίνητα πίσω; Δεν μπορούσε να το κάνει ένας του κρατικού μηχανισμού;» συνέχισε.

«Για ποιο λόγο να πρέπει να εκτίθεται ο Μητσοτάκης για αυτούς τους ανίκανους ανθρώπους;» διερωτήθηκε και συνέχισε λέγοντας ότι θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να ζητήσει παραιτήσεις.

«Η απαίτηση της παραιτήσεως δεν υπάρχει; Δεν μπορεί να υπάρξει ένας πρωθυπουργός και να πει “έλα εδώ, παραιτήσου τώρα”. Ο καθένας πρέπει να αξιολογείται με την αποτελεσματικότητά του. Δεν την έχεις; Γεια χαρά!» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας