Αποζημίωση 2000 ευρώ σε κάθε οδηγό που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό

Καταβολή 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο θα δώσει η Αττική Οδός, για την πρωτοφανή ταλαιπωρία που υπέστησαν οι οδηγοί που έμειναν ατελείωτες ώρες μέσα στη χιονοκακοκαιρία.

Αποζημίωση 2000 ευρώ σε κάθε οδηγό που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό

Έκτακτη σύσκεψη έγινε το πρωί υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την κακοκαιρία που εγκλώβισε χιλιάδες οδηγούς στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με το Μαξίμου, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τη διοίκηση της Αττικής Οδού και ζήτησε την καταβολή του ποσού και η εταιρεία το αποδέχθηκε.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

Σε λίγη ώρα θα γίνουν ανακοινώσεις από το Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη στις 11.00 και από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα στις 11.30.