ΟΥΚάδες ανέσυραν σορό από το Κόκκινο λιμανάκι

Βρέθηκε νέα σορός στο Κοκκινό λιμανάκι απο ΟΥΚάδες του λιμενικού σώματος 

ΟΥΚάδες ανέσυραν σορό από το Κόκκινο λιμανάκι

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο πλωτό σκάφος του λιμενικού εντόπισε και συνέλλεξε σορό από την θαλάσσια περιοχή Κόκκινο λιμανάκι. Η σορός μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός ανήκει σε άνδρα.

Ταυτοποιήθηκε η Αθηνά Καραλή

Στο μεταξύ ακόμα ένας αγνοούμενος από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι ταυτοποιήθηκε και μια ακόμα οικογενειακή τραγωδία εκτυλίσσεται.

Πρόκειται για την 48χρονη Αθηνά Καραλή, η οποία είχε εγκλωβιστεί σε πολυκατοικία στην περιοχή και από τότε αναζητούταν από τους οικείους της.

Μάλιστα, η κόρη της, Ιωάννα Καρακουλάκη, είχε συγκλονίσει όταν με παρέμβασή της στον ΣΚΑΪ είχε κάνει έκκληση για οιαδήποτε πληροφορία για τη μητέρα της.Η άτυχη 48χρονη γυναίκα είχε εγκλωβιστεί σε μια πολυκατοικία στο Μάτι και η κόρη της είχε επικοινωνήσει μαζί της για τελευταία φορά στις 9.06 το βράδυ της Δευτέρας αναφέροντας μάλιστα ότι ήταν τραυματισμένη.

Όπως είπε η Ιωάννα Καρακουλάκη, η μητέρα της έφυγε από το σπίτι της για να σωθεί από τη φωτιά αλλά τελικά το σπίτι της μητέρας της στο Μάτι δεν έπαθε ζημιές. Δυστυχώς, σήμερα η σορός της Αθηνάς Καραλή ταυτοποιήθηκε.

ΠΗΓΗ:www.topontiki.gr