Βιασμός 24χρονης: Οι Antetokounbros διέκοψαν τη συνεργασία τους με τον Κοψιάλη (pic)

Η εμπλοκή του γνωστού youtuber, Αλέξανδρου Κοψιάλη, με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης οδήγησε τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στο να διακόψουν τη συνεργασία τους σχετικά με την επικείμενη δωρεά ύψους 100.000 ευρώ.

Βιασμός 24χρονης: Οι Antetokounbros διέκοψαν τη συνεργασία τους με τον Κοψιάλη (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του είχαν εκπλήξει πολύ κόσμο, με ευχάριστο τρόπο εννοείται, όταν ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τον γνωστό youtuber και influencer, Αλέξανδρο Κοψιάλη, προκειμένου να δωρίσουν ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ σε μία οικογένεια που το έχει ανάγκη.

Πλέον, όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς οι Antetokounbros αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Κοψιάλη. Βασικό ρόλο σε αυτή τους την απόφαση αποτέλεσε το γεγονός ότι ο νεαρός άνδρας βρέθηκε άμεσα εμπλεκόμενος με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, ο γνωστός youtuber βγήκε και μίλησε μέσω του προσωπικού του λογαριαμσού στα social media όπου ουσιαστικά αποκάλυψε ότι είναι φίλο με έναν από τους κατηγορούμενους, ενώ παρουσίασε και άλλοθι για τον εμπλεκόμενο.

Πλέον, όπως ανακοίνωσαν ο Γιάννης και τα αδέρφια του μέσω της επίσημης σελίδας Antetokounbros στο Instagram η δωρεά θα συνεχιστεί κανονικά μόνο μέσω των ίδιων.