Μήλος: Αεροσκάφος βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου

Στην προσπάθειά του να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο της Μήλου ένα αεροσκάφος βγήκε εκτός πορείας με συνέπεια να καταλήξει στα χωράφια. Δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός, άγνωστοι οι λόγοι του ατυχήματος

Μήλος: Αεροσκάφος βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου

Παραλίγο να συμβεί αεροπορικό ατύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, σήμερα το απόγευμα (14/01) στο αεροδρόμιο της Μήλου.

Ένα αεροπλάνο της Olympic Air βγήκε εκτός του αεροδιαδρόμου κατά τη διάρκεια της προσγείωσης με αποτέλεσμα να βρεθεί στα… χωράφια!

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Ωστόσο, άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους το αεροσκάφος είχε ανώμαλη προσγείωση και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα (14/01) είχαν προγραμματιστεί δυο πτήσεις για το αεροδρόμιο της Μήλου, που είχε ως αποτέλεσμα και την καθυστέρηση της αναχώρησης του πρώτου αεροσκάφους.

Τόσο στο αεροσκάφος που σημειώθηκε το ατύχημα όσο και στο πρώτο που βρισκόταν σε στάδιο πριν την απογείωση, έχουν βγει εκτός οι επιβάτες και είναι καλά στην υγεία τους.