Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιός της Σινέντ Ο' Κόνορ

Η γνωστή Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ αποκάλυψε μέσω του διαδικτύου ότι ο 17χρονος γιός της Σέιν έδωσε τέλος στη ζωή του.

Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιός της Σινέντ Ο' Κόνορ

Το θάνατο του 17χρονου γιου της ανακοίνωσε η τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ με ανάρτησή της στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Guardian», ο Σέιν είχε εξαφανιστεί πριν δύο μέρες από το Δουβλίνο όπου και διέμενε.

Η ίδια έγραψε στο Twitter: «Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο έφηβος Σέιν είχε εξαφανιστεί την Πέμπτη από το Δουβλίνο, ενώ η ιρλανδική αστυνομία επιβεβαίωσε πως η έρευνα έληξε το Σάββατο, με τον 17χρονο να βρίσκεται νεκρός στην πόλη Μπρέι της κομητείας Γουίκλοου.

Εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε: «Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του Σέιν Ο’ Κόνορ. Ευγενικά ζητούμε για σεβασμό και εκτίμηση προς τη Σινέντ, τον πατέρα του Σέιν και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο γιός της Ο' Κόνορ είχε εξαφανιστεί ξανά και παλαιότερα. Συγκεκριμένα, αγνοείτο για τρεις ημέρες τον Ιανουάριο του 2019, όμως τότε είχε βρεθεί σώος και αβλαβής. Ο Σέιν ήταν γιος της Σινέντ Ο' Κόνορ και του πρώην συντρόφου της μουσικού Ντόναλ Λάνεϊ.