Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Σταϊκούρας

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν με πόνους στην κοιλιά και υποβλήθηκε σε επέμβαση στην χολή, ενώ θα παραμείνει νοσηλευόμενος για τις επόμενες ημέρες

Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Σταϊκούρας

Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο θα χρειαστεί να κάνει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, που μπήκε στο χειρουργείο του Ερρίκος Ντυνάν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Σταϊκούρας έκανε εισαγωγή χθες (30/12), με έντονους πόνους στην κοιλιά, ενώ διαγνώστηκε με οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα και το πρωί υπεβλήθη σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική του πορεία είναι εξαιρετική. Ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγα 24ωρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:


«Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εκτάκτως χθες 30/12/2021, με οξύ κοιλιακό άλγος.

Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα.

Έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα 31/12/2021 σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική.

Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα».