Παρέμβαση του εισαγγελέα για τον Παναγιωτόπουλο

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τις ενέργειες του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου

Παρέμβαση του εισαγγελέα για τον Παναγιωτόπουλο

Έρευνα ξεκίνησε να διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την ανάρτηση κι άλλων βίντεο με πορνογραφικό υλικό από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μετά την πρώτη καταγγελία πρώην συντρόφου του για δημοσίευση προσωπικών τους στιγμών σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο εν αγνοία της και χωρίς τη συγκατάθεσή της, υπήρξαν και άλλες κοπέλες που έκαναν ανάλογες καταγγελίες.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση».

Η δίωξη που του έχει ασκηθεί είναι για απλό πλημμέλημα. Δεν έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος, γιατί δεν διώκεται για κακούργημα ώστε να περάσει από ανάκριση και να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι ή απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Πρόσφατα είχε διαρρεύσει πως ταξίδεψε στο Μεξικό, αλλά σήμερα (20/12) υπήρξε μαρτυρία πως εθεάθη στη Θεσσαλονίκη.

Ο παρουσιαστής θα δικαστεί με τη διάταξη περί παράνομης επεξεργασίας ευαίσθητων δεδομένων και το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλλει ποινή 2–3 ετών.