Μετρό: Σταμάτησαν τα δρομολόγια - Απειλή για βόμβα σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι

Μεγάλη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού μετά την απόφαση της αστυνομίας να εκκενώσει όλους τους σταθμούς του μετρό λόγω των απειλών για βόμβες σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι. Λίγη αργότερα υπήρξε αποκατάσταση της γραμμής.

Μετρό: Σταμάτησαν τα δρομολόγια - Απειλή για βόμβα σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι

Στην εκκένωση όλων των σταθμών του μετρό στις γραμμές 2 και 3 προχώρησε η αστυνομία, μετά την απειλή για βόμβα στους σταθμούς Σύνταγμα και Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, ο λόγος της εκκένωσης όλων των σταθμών ήταν πως ζητήθηκε εκκένωση του κέντρου ελέγχου, το οποίο βρίσκεται στον σταθμό του Συντάγματος.

Κλιμάκια της αστυνομίας με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, αλλά και ειδικά μηχανήματα «χτένισαν» τις εγκαταστάσεις του μετρό για να διαπιστώσουν εάν πράγματι υπήρξε βάση στα ανώνυμα τηλεφωνήματα. Εφόσον δεν βρέθηκε τίποτα, τα δρομολόγια συνεχίστηκαν κανονικά.

Οι συρμοί παρέμειναν για λίγη ώρα στις αποβάθρες. Η κίνηση στους συρμούς της γραμμής 1 πραγματοποιούταν κανονικά από Πειραιά μέχρι το Θησείο και από Ομόνοια μέχρι την Κηφισιά.

Είναι ωστόσο προφανές πως με την βροχή να πέφτει ακατάπαυστα η ταλαιπωρία των επιβατών ήταν πολύ μεγάλη, μια και υποχρεώθηκαν να αναζητήσουν άλλο μεταφορικό μέσο για να φτάσουν στους προορισμούς τους.