Νέο Ηράκλειο: Ανατροπή με την ιατροδικαστική εξέταση - Tα σημειώματα και τα δύο σενάρια

Δύο σημειώματα βρήκαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο, όπου εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια, ο γραφικός χαρακτήρας ωστόσο φαίνεται να ταιριάζει σε έναν από τους δυο. Μετά την ιατροδικαστική εξέταση, αποκλείστηκε το σενάριο ο αδερφός να πυροβόλησε την αδερφή και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Νέο Ηράκλειο: Ανατροπή με την ιατροδικαστική εξέταση - Tα σημειώματα και τα δύο σενάρια

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, καθώς τα δύο σημειώματα που βρέθηκαν δίπλα στα νεκρά αδέρφια ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σημειώματα αναφέρονται οι λόγοι που τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποιος από τα δύο αδέρφια έγραψε τα γράμματα, ωστόσο φαίνεται πως ο γραφικός χαρακτήρας ταιριάζει στον έναν από τους δύο.

Την απάντηση θα δώσει γραφολόγος για το αν τελικά γράφτηκαν τα σημειώματα από τον έναν ή από τα δύο αδέρφια ή από κάποιο άλλο άτομο.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες αποκλείεται το σενάριο ο αδερφός να πυροβόλησε την αδερφή και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Δύο τα σενάρια

Πλέον μένουν δυο σενάρια που εξετάζονται: είτε η αδερφή να πυροβόλησε τον αδερφό και να αυτοκτόνησε είτε να πρόκειται για διπλή αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, το θανάσιμο τραύμα του αδερφού είναι στο μέτωπο και της αδερφή στον κρόταφο.

Βέβαια, η πυρίτιδα που θα εντοπιστεί στα χέρια των δύο θα δείξει ποιος τελικά πυροβόλησε πρώτος και αυτοκτόνησε στη συνέχεια. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια δεν εργάζονταν και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας της μητέρας τους, που έχασε τη ζωή της πριν από μερικούς μήνες.

Η προανάκριση είναι σε εξέλιξη και αύριο αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή.

Σημειώνεται πως το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Ολυμπίας 45 στο Νέο Ηράκλειο, με τα δύο αδέλφια να εντοπίζονται νεκρά από τον τρίτο αδελφό της οικογένειας - που ήταν κι ο πρώτος που κατέθεσε.

Δίπλα τους βρέθηκε καραμπίνα, ενώ και τα δύο άτομα έφεραν τραύματα από όπλο.

Είχαν χάσει πρόσφατα τη μητέρα τους

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως τα δύο αδέλφια είχαν χάσει πρόσφατα τη μητέρα τους και αυτό τους είχε συγκλονίσει.

Στην ίδια πολυκατοικία, αν και σε διαφορετικά διαμερίσματα, διαμένουν ο πατέρας των δύο παιδιών και ο αδελφός τους.

Τι αναφέρουν γείτονες

Γείτονες της οικογένειας δήλωσαν λίγο μετά την τραγωδία:

«Πριν 7 μήνες έχασαν τη μάνα τους. Τα δυο παιδιά δεν δούλευαν, μόνο ο δεύτερος αδερφός.

Πιστεύω ότι με αυτά κάτι έχει συμβεί. Η μητέρα ήταν καρκινοπαθής, ταλαιπωρήθηκε όπως και τα παιδιά τα τελευταία χρόνια.

Δεν νομίζω ότι υπήρχαν θέματα ανάμεσα στα αδέρφια».

«Ήταν εξαίρετη οικογένεια. Δεν ακούστηκαν ποτέ. Ήταν καλοί άνθρωποι. Η μητέρα τους έφυγε πριν 7 μήνες. Και το αγόρι ήταν καλό. Δηλαδή για εμάς ήταν καλοί και ήσυχοι».

Πηγή: dikaiologitika.gr