Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο - Πυροβόλησε την αδερφή του και αυτοκτόνησε (vids)

Δύο αδέρφια, μία 29χρονη και ένας 34χρονος που διέμεναν σε διαμέρισμα εντοπίστηκαν από τον τρίτο αδερφό τους νεκρά.

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο - Πυροβόλησε την αδερφή του και αυτοκτόνησε (vids)

Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε διαμέρισμα οικογενειακής πολυκατοικίας, επί της οδού Ολυμπίας, στο Νέο Ηράκλειο, όπου διέμεναν δύο αδέρφια, τα οποία εντοπίστηκαν νεκρά, από τον τρίτο αδερφό της οικογένειας!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα και πρόσφατα είχαν χάσει την μητέρα τους, ο 34χρονος φαίνεται πως πυροβόλησε και σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια έστρεψε την ίδια καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Στον τόπο έχει σπεύσει κλιμάκιο της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες της οικογενειακής τραγωδίας, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής στο σημείο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα δύο αδέρφια, που ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, λόγω του θανάτου της μητέρας τους, φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ενώ δίπλα τους βρέθηκε μια καραμπίνα. Η ΕΛΑΣ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Στο σημείο σπεύδει και ιατροδικαστής, το πόρισμα του οποίου αναμένεται να «ρίξει φως» σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία.