Ο Ρίντλεϊ Σκοτ απάντησε στους κληρονόμους του οίκου Gucci

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ απάντησε στις κατηγορίες των κληρονόμων του οίκου Gucci για την ταινία του 

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ απάντησε στους κληρονόμους του οίκου Gucci

Η ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «Ο Οίκος Gucci», μέσα στις λίγες μόλις μέρες που προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, έχει καταφέρει να προκαλέσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις στον χώρο της μόδας.

Ο διάσημος σχεδιαστής Τομ Φορντ περιέγραψε την εμπειρία θέασής της ως «επιβίωση από τυφώνα» ενώ οι κληρονόμοι του Gucci δείχνουν αρκετά δυσαρεστημένοι με την ταινία λέγοντας «η παραγωγή της ταινίας δεν ενδιαφέρθηκε να συμβουλευτεί τους κληρονόμους πριν περιγράψει τον Άλντο Γκούτσι - πρόεδρο του οίκου για 30 χρόνια - και τα μέλη της οικογένειας Γκούτσι σαν μαφιόζους, άσχετους και αναίσθητους για τον κόσμο γύρω τους».

Δυσαρέσκεια από την οικογένεια Γκούτσι για τη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ (vid)

Φυσικά ο Ρίντλεϊ Σκοτ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Μιλώντας στο Total Film δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του απαντώντας στους κληρονόμους, λέγοντας πως «οι άνθρωποι που μας έγραφαν από την οικογένεια στην αρχή ήταν αρκετά προσβλητικοί, λέγοντας ότι ο Αλ Πατσίνο δεν αντιπροσώπευε φυσικά τον Άλντο Γκούτσι σε οποιοδήποτε σχήμα ή μορφή. Και όμως, ειλικρινά, πώς θα μπορούσαν να εκπροσωπηθούν καλύτερα από τον Αλ Πατσίνο; Με συγχωρείς! Έχεις εδώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς στον κόσμο, θα έπρεπε να νιώθεις πολύ τυχερός».

Ο Σκοτ μετά απευθύνθηκε και στις κατηγορίες για την ερμηνεία του Τζάρεντ Λέτο, ο οποίος βρέθηκε να είναι καλυμμένος από τόνους προσθετικών και μακιγιάζ για να παίξει τον ρόλο του Πάολο Γκούτσι.

«Νομίζω ότι πολλά από αυτά είναι κωμικά. Σίγουρα για τις δύο πρώτες πράξεις. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τον [τον χαρακτήρα του] Πάολο, αλλά υπάρχουν φωτογραφίες του και έτσι ακριβώς μοιάζει. Βρήκαμε τις φωτογραφίες και ο Τζάρεντ έκανε ό,τι έκανε και ντύθηκε όπως ντυνόταν ο Πάολο. Δεν μιλάει πολύ ο Πάολο στην κάμερα. Και έτσι έπρεπε, ως ένα βαθμό, να το φανταστεί κανείς, αλλά σαφώς ο Πάολο ήταν ένας πολύχρωμος και επιδεικτικός άνθρωπος. Όλο αυτό αποτυπώθηκε πολύ όμορφα. Και πώς θα μπορούσε αυτό να είναι προσβλητικό; Προσέξαμε αρκετά να μην το παρουσιάζουμε πολύ ανοιχτά».

Ελληνικό box office: Στην κορυφή ο Οίκος Gucci

Πηγή: flix.gr