ΣΥΡΙΖΑ: «Αποτυχημένος Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης ο Μητσοτάκης»

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών.

ΣΥΡΙΖΑ: «Αποτυχημένος Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης ο Μητσοτάκης»

Σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων που αφορούν τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι «ο αυτουργός της υγειονομικής καταστροφής, σε απόλυτο πανικό από τη πλήρη κατάρρευση του ΕΣΥ και τη θλιβερή ευρωπαϊκή πρωτιά σε θανάτους και σε κρούσματα, αντί να αναλάβει την ευθύνη του, τη μεταθέτει για άλλη μια φορά στους πολίτες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αυτουργός της υγειονομικής καταστροφής, σε απόλυτο πανικό από τη πλήρη κατάρρευση του ΕΣΥ και τη θλιβερή ευρωπαϊκή πρωτιά σε θανάτους και σε κρούσματα, αντί να αναλάβει την ευθύνη του, τη μεταθέτει για άλλη μια φορά στους πολίτες.

Αυτή τη φορά στοχοποιεί του άνω των 60 και αντί να ανακοινώσει μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, ενθάρρυνσης του εμβολιασμού και αυστηροποίησης των μέτρων υγειονομικής προστασίας, ανακοινώνει μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης, που σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν έχουν εφαρμοστεί.

Αποτυχημένος Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης».