Στο Μαυροβούνι Λάρισας εντοπίστηκαν συντρίμμια ιδιωτικού αεροπλάνου, νεκρός ο 62χρονος πιλότος

Νεκρός βρέθηκε ο, 62χρονος, Σταύρος Τσιγάλογλου, ο αγνοούμενος πιλότος, από την Δράμα, με τα συντρίμμια του ιδιωτικού αεροπλάνου του να εντοπίζονται στο Μαυροβούνι Λάρισας.

Στο Μαυροβούνι Λάρισας εντοπίστηκαν συντρίμμια ιδιωτικού αεροπλάνου, νεκρός ο 62χρονος πιλότος

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Σταύρου Τσιγάλογλου, του 62χρονου πιλότου, που είχε κηρυχθεί αγνοούμενος, αφού τα ίχνη του είχαν χαθεί από τη Δευτέρα, το απόγευμα, όταν με το ιδιωτικό του, μονοκινητήριο, αεροπλάνο πέταξε από την Θήβα, προς την Δράμα, επιστρέφοντας, μετά την έλευση του στην Αθήνα για την συμμετοχή στον Μαραθώνιο της περασμένης Κυριακής.

Στο Μαυροβούνι, Λάρισας, βρέθηκαν αεροπλάνο και πιλότος, μετά από τρεις ημέρες επισταμένων ερευνών.

Από νωρίς το πρωί, σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν σ' αυτές έρευνες.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους (το οποίο είχε χαθεί από τα ραντάρ τη Δευτέρα) εντόπισε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/11) ελικόπτερο Super Puma, της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας, στην Άνω Αμυγδαλή, στην περιοχή του Μαυροβουνίου, ενώ ο 62χρονος, τον οποίο αναζητούσε, εναγωνίως, η οικογένεια του, βρέθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αεροσκάφος είδε ηλικιωμένος στην περιοχή του Αχιλλείου Λάρισας στις παρακάρλιες περιοχές, ενώ από την περιοχή των Καναλίων Μαγνησίας υπάρχουν πληροφορίες όταν ακούστηκε ένας κρότος στην περιοχή.

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού του άτυχου πιλότου. Στην περιοχή είναι 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone).