Μήνυση του Δημάρχου Ύδρας εναντίον της Ολλανδής δημοσιογράφου, «Αποκάλεσε τους Υδραίους ρατσιστές»!

Μέσω  Facebook, o Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης ενημέρωσε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά της Ολλανδής δημοσιογράφου, Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, που, μετά το περιστατικό με τον, πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, αποκάλεσε τους κατοίκους του νησιού «ρατσιστές» και «χρυσαυγίτες» σε τηλεοπτική συνέντευξη της!

Μήνυση του Δημάρχου Ύδρας εναντίον της Ολλανδής δημοσιογράφου, «Αποκάλεσε τους Υδραίους ρατσιστές»!

Στα δικαστήρια πάει την Ολλανδή δημοσιογράφο, Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ (γνωστή για την αντιπαράθεση της με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Ολλανδό ομόλογο του...), ο, Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης καταθέτοντας μήνυση εναντίον της γιατί όπως υποστηρίζει αποκάλεσε τους κατοίκους του νησιού «ρατσιστές» και «χρυσαυγίτες» σε συνέντευξη της.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Κουκουδάκης αναφέρει ότι η Ολλανδή δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο κανάλι «KONTRA» αποκάλεσε τους κάτοικους της Ύδρας «ακροδεξιούς, ρατσιστές, χρυσαυγίτες, ξενοφοβικούς, που τραμπουκίζουμε τους ξένους».

Όπως αναφέρει, «το λόγο πλέον, θα έχει η Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας θα κληθεί να αποδείξει, μεταξύ άλλων, πότε ακριβώς οι μισοί Υδραίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή».

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook:

«Με τεράστια έκπληξη παρακολούθησα τη χθεσινή συνέντευξη της Κας Ingeborg Beugel στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA, στην οποία επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή επίθεση λάσπης στους Υδραίους!!! Μας αποκάλεσε ακροδεξιούς, ρατσιστές, Χρυσαυγίτες, ξενοφοβικούς, που τραμπουκίζουμε τους ξένους! Ως Υδραίος και ως Δήμαρχος αυτού του τόπου που φημίζεται για τη φιλοξενία του και γι’ αυτό πολίτες όλου του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η εν λόγω Κυρία, τον επιλέγουν όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για τόπο διαμονής, νιώθω απίστευτα προσβεβλημένος από τα ασύστολα ψεύδη που ξεστόμισε χθες η Κυρία αυτή και για το λόγο αυτό θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη! Τέτοιες προσβολές για τους Υδραίους δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές!!! Λυπάμαι πολύ που μετά από τόσα χρόνια, κατά τα οποία η τοπική μας κοινωνία έχει αγκαλιάσει την εν λόγω Κυρία, όπως άλλωστε και όλους τους ξένους που μένουν εδώ, εκείνη αυτά έχει να πει για τους συντοπίτες και γείτονες της… Το λόγο πλέον, θα έχει η Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας θα κληθεί να αποδείξει, μεταξύ άλλων, πότε ακριβώς οι μισοί Υδραίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή….».