Εκπτώσεις 2021: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή (7/11) – Τι ισχύει με το click away

Την Κυριακή (7/11) τα καταστήματα είναι ανοιχτά, στο πλαίσιο των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων. Τι ισχύει με τα νέα μέτρα και το click away.

Εκπτώσεις 2021: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή (7/11) – Τι ισχύει με το click away

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή 7 Νοεμβρίου τα καταστήματα, στο πλαίσιο των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων που έκαναν πρεμιέρα τη Δευτέρα (1/11), κι ενώ βρίσκονται σε ισχύ τα νέα μέτρα για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού.

Πιο αναλυτικά, με πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή πιστοποιητικού νόσησης, ή με αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο για κορονοϊό (PCR ή rapid test) επιτρέπεται η πρόσβαση σε εμπορικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των mall και των εκπτωτικών χωριών, καθώς και των shops in a shop.

Οι αγορές για όσους δεν διαθέτουν test μπορούν να γίνονται με click away, δηλαδή θα γίνεται η παραγγελία τηλεφωνικά ή διαδικτυακά και θα γίνεται η παραλαβή έξω από το μαγαζί.

Σε ό,τι αφορά στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους, θα μπορούν να προσέρχονται στη δουλειά τους με την υποχρέωση διενέργειας δύο τεστ (rapid ή μοριακό) εβδομαδιαίως.

Οι υποχρεώσεις των καταστηματαρχών

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Πηγή: ethnos.gr