Βύρωνας: Κουκουλοφόρος λήστεψε οδηγό λεωφορείου

Ο άγνωστος φορώντας κουκούλα και μαύρα ρούχα απείλησε τα ξημερώματα τον οδηγό του λεωφορείου, που ετοιμαζόταν να ξεκινήσει δρομολόγιο, με πιστόλι και του άρπαξε ο, τι είχε πάνω του

Βύρωνας: Κουκουλοφόρος λήστεψε οδηγό λεωφορείου

Κουκουλοφόρος ληστής εισέβαλε τα ξημερώματα σε λεωφορείο στην περιοχή του Βύρωνα και με την απειλή όπλου άρπαξε από τον οδηγό, ό,τι είχε πάνω του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 6 σήμερα το πρωί, καθώς ο 46χρονος οδηγός του ΟΣΥ, βρισκόταν στην αφετηρία στην οδό Καραολή και Δημητρίου και ετοιμαζόταν να πιάσει δουλειά.

Στεκόταν έξω από το λεωφορείο της γραμμής 214, που εκτελεί το δρομολόγιο Ακαδημία - Ζωοδόχος Πηγή και κάπνιζε ένα τσιγάρο όταν τον πλησίασε ένας νεαρός και τον ρώτησε σε πόση ώρα αναχωρεί. Ο 46χρονος του απάντησε πως φεύγει σε δυο λεπτά και τότε ο άγνωστος μπήκε μέσα.

Τη στιγμή που μπήκε και ο οδηγός, ο άνδρας πετάχτηκε μπροστά του, σήκωσε ένα πιστόλι και απαίτησε να του δώσει ό,τι είχε πάνω του.

Χωρίς να προβάλλει αντίσταση ο 46χρονος, του έδωσε ένα εταιρικό κινητό και 15 ευρώ που είχε στην τσέπη του, λέγοντας πως δεν είχε άλλα χρήματα. Ο δράστης τα άρπαξε και εξαφανίστηκε

Ο οδηγός στην κατάθεση που έδωσε περιέγραψε τον ληστή ως Έλληνα, περίπου 25 ετών, με ύψος γύρω στο 1.70 - 1.75, καστανά μαλλιά και μελαχρινός στο πρόσωπο που φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρη κουκούλα.