Ιεράπετρα: Παραδόθηκε ο συζυγοκτόνος στην Κρήτη

Το πρωί είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριές και στη συνέχεια απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας σε γκρεμό.

Ιεράπετρα: Παραδόθηκε ο συζυγοκτόνος στην Κρήτη

Μετά από 7 ώρες έντονων διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον 54χρονο και τους αστυνομικούς ο συζυγοκτόνος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του.

Το πρωί στην περιοχή του Περιστερά στην Ιεράπετρα της Κρήτης ο δράστης δολοφόνησε την 48χρονη σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριές.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και η 48χρονη διέμενε προσωρινά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Εκεί την βρήκε ο δράστης, με τον οποίο δεν είχε συναντηθεί από τότε που χώρισαν και προσπάθησε να τη μεταπείσει. Φαίνεται, όμως, ότι εκείνη δεν ήθελε καν να συζητήσει την επανασύνδεσή τους, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς.

Ξαφνικά, ο 54χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε πολλές φορές με αυτό την άτυχη γυναίκα. Στη συνέχεια έφυγε από τη σκηνή του εγκλήματος και πήγε σε έναν γκρεμό απειλώντας να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Τελικά πείστηκε από τα παιδιά του και τους ειδικούς διαπραγματευτές της αστυνομίας να μην προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μόλις ο 54χρονος πλησίασε τους αστυνομικούς και τον μεγάλο του γιο που βρισκόταν στο σημείο, τον προσέγγισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες εξαιτίας του τσουχτερού κρύου που κυριαρχεί στην περιοχή.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.