Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα» (vid)

Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την Έφη που της είχε επιτεθεί με το βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα» (vid)

Δικαιωμένη αισθάνεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την απόφαση του δικαστηρίου για την Έφη, η οποία της επιτέθηκε με το βιτριόλι πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. «Μπορώ πια να επικεντρωθώ στην υγεία μου» είπε στους δημοσιογράφους, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: Ομόφωνα ένοχη η κατηγορούμενη - Τη μέγιστη ποινή ζήτησε ο Εισαγγελέας

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου. Έτσι βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η Ιωάννα ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν βρεθεί στο πλευρό της σε αυτόν τον Γολγοθά που ανεβαίνει, ενώ -δείχνοντας και πάλι το μεγαλείο της ψυχής της- δεν παρέλειψε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο «γιατί ήταν ένα σημαντικός σύμμαχος για εμένα και μου έδωσε πάρα πολύ κουράγιο και δύναμη και η αναγνώριση της αδικίας που έχω υποστεί και για να συνεχίσω να αγωνίζομαι».

«Ελπίζω οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα, ώστε να μην φοβούνται και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να μάχονται για τα δικαιώματά τους και θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω σε ό,τι χρειαστεί» κατέληξε στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Πηγή: in.gr