Χαλάνδρι: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην οδό Παπανικολή

Η καθίζηση οφείλεται σε σπηλαίωση του υπεδάφους από διαρροή παλαιού αγωγού της ΕΥΔΑΠ λόγω κακοτεχνίας σε εργασίες του παρελθόντος από εταιρία τηλεφωνικών δικτύων.

Χαλάνδρι: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην οδό Παπανικολή

Επιδιορθώθηκε η ζημιά στο τμήμα της οδού Παπανικολή στο Χαλάνδρι, που είχε υποστεί καθίζηση την προηγούμενη εβδομάδα με την κακοκαιρία «Μπάλλος» που έπληξε την Αττική.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του οδοστρώματος επί της οδού Παπανικολή, στο Χαλάνδρι, που υπέστη καθίζηση την περασμένη εβδομάδα, λόγω κακοτεχνίας του παρελθόντος από εταιρεία τηλεφωνικών δικτύων.

Η καθίζηση οφείλεται σε διάτρηση του αγωγού απορροής ομβρίων από αγωγούς τηλεφωνικού δικτύου, με συνέπεια τη σπηλαίωση του υπεδάφους στο σημείο του ρήγματος επί του παλαιού αγωγού ομβρίων της ΕΥΔΑΠ.

Ακολούθησε σήμανση για την αποφυγή ατυχημάτων και άμεση έναρξη των εργασιών αποκατάστασης. Για το γεγονός, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης τόνισε:

«Στόχος μας ήταν η αποκατάσταση του προβλήματος που προκλήθηκε από κακοτεχνίες του παρελθόντος, με ταχείς διαδικασίες προκειμένου να ξαναδοθεί με ασφάλεια ξανά ο δρόμος στην κυκλοφορία, γι΄ αυτό και τα συνεργεία μας δούλεψαν όλες αυτές τις μέρες με εντατικούς ρυθμούς».