«Μπάλλος»: Παρέμβαση της δικαιοσύνης για το πλημμυρισμένο λεωφορείο

Οι εικόνες των έντρομων επιβατών που προσπαθούσαν να απεγκλωβιστούν από το ακινητοποιημένο μέσα στα νερά λεωφορείο στην παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος προκάλεσαν την εισαγγελική έρευνα

«Μπάλλος»: Παρέμβαση της δικαιοσύνης για το πλημμυρισμένο λεωφορείο

Εισαγγελική έρευνα αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα για να διερευνηθούν οι ευθύνες που υπάρχουν για το εγκλωβισμένο στα νερά λεωφορείο στην παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσαν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τους επιβάτες του εγκλωβισμένου από τη βροχή λεωφορείου, στην παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», να σχηματίζουν ανθρώπινη αλυσίδα μέσα στο νερό στην προσπάθεια τους να σωθούν και να μην κινδυνεύσει η ζωή τους.

«Μπάλλος»: Λεωφορείο βούλιαξε σε υπόγεια διάβαση στην Ποσειδώνος (vid)

Η εισαγγελική λειτουργός έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του πλημμυρικού φαινομένου, που οδήγησε τους επιβάτες να αναζητήσουν ασφαλές σημείο.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα ληφθούν καταθέσεις για να διαπιστωθεί εάν είχαν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα και εάν είχαν γίνει τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα από όλους τους αρμόδιους φορείς.