«Μπάλλος»: Λεωφορείο βούλιαξε σε υπόγεια διάβαση στην Ποσειδώνος (vid)

Εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Βούλα και καλύφθηκε σχεδόν ολόκληρο από νερό, καθώς ακινητοποιήθηκε κάτω από τη γέφυρα στην παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Επιβάτες και οδηγός εγκατέλειψαν έγκαιρα το όχημα

«Μπάλλος»: Λεωφορείο βούλιαξε σε υπόγεια διάβαση στην Ποσειδώνος (vid)

Δέος προκαλούν οι εικόνες από λεωφορείο που εγκλωβίστηκε σε πλημμυρισμένο δρόμο κάτω από γέφυρα στην παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, εξαιτίας των έντονων φαινομένων από την κακοκαιρία «Μπάλλος».

«Μπάλλος»: Κλειστά όλα τα σχολεία την Παρασκευή (15/10) στην Αττική

Το καιρικό φαινόμενο, που συνεχίζει να χτυπά με σφοδρότητα την Αττική, έχει μετατρέψει σε ποτάμια τους περισσότερους δρόμους.

«Μπάλλος»: Έστησαν «γέφυρα» με θρανία για να φύγουν οι μαθητές (vids)

Το λεωφορείο, που εκτελούσε τη διαδρομή Πειραιάς-Βούλα, καλύφθηκε σχεδόν ολόκληρο από νερό, ενώ ακινητοποιήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Όλοι οι επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου ασφαλώς πρόλαβαν και κατέβηκαν από το όχημα έγκαιρα εγκαταλείποντάς το μέσα στη βροχή.

«Μπάλλος»: Διακόπηκε η κυκλοφορία στην Κηφισίας

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Αρχών, μέχρι τώρα έχουν γίνει 340 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, 11 κοπές δέντρων, 23 απεγκλωβισμοί από ασανσέρ, 11 παροχές βοήθειας εγκλωβισμένων σε ΙΧ.