Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε την Γεννηματά στον Ευαγγελισμό - Ευχές από όλους τους πολιτικούς

Στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" μετέβη το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός προκειμένου να επισκεφθεί την Φώφη Γεννηματά.

Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε την Γεννηματά στον Ευαγγελισμό - Ευχές από όλους τους πολιτικούς

Τον Ευαγγελισμό επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 13/10 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να δει από κοντά της Φώφη Γεννηματά η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο με ατελή ειλεό ενώ αργότερα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κούρσα διαδοχής για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από χθες είχε επικοινωνήσει με την κυρία Γεννηματά για να της ευχηθεί περαστικά και γρήγορη ανάρρωση και ευχήθηκε να ξεπεράσει σύντομα αυτή τη δοκιμασία.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος έχει σταθεί από χθες στο πλευρό της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά μετά την έκτακτη εισαγωγή της στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.

Σακελλαροπούλου: Η Φώφη Γεννηματά είναι μαχήτρια και το έχει αποδείξει

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επικοινώνησε με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στην οποία ευχήθηκε να πάνε όλα καλά με την υγεία της. Τόνισε, επίσης, ότι η κ. Γεννηματά είναι μαχήτρια και το έχει αποδείξει.

Η Φώφη Γεννηματά εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο με ατελή ειλεό και στη συνέχει ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς της στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Από την Τρίτη (12/10) που έγινε γνωστή η είδηση η κυρία Γεννηματά συγκέντρωσε τα μηνύματα συμπαράστασης και τις ευχές του πολιτικού κόσμου.

Ευχές του Κώστα Σημίτη στη Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση

Προσωπικό μήνυμα για ταχεία ανάρρωση έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης στη Φώφη Γεννηματά.

Πηγή: News247.gr