Facebook: Η συγγνώμη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Με ένα ποστ στο Facebook ο ιδρυτής του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, που το βράδυ της Δευτέρας τέθηκε μαζί με άλλα εκτός λειτουργίας, απολογήθηκε στους χρήστες.

Facebook: Η συγγνώμη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του δημοφιλέστερου Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, απολογήθηκε για την διακοπή της λειτουργίας του, μαζί με το Instagram, το Whatsapp και το Messenger της ίδιας εταιρείας.

Το απόγευμα της Δευτέρας, το Facebook και τα "θυγατρικά" του Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και πλατφόρμες μηνυμάτων τέθηκαν εκτός λειτουργίας για περίπου 7 ώρες και επανήλθαν λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Το γεγονός αυτό, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο twitter, σχολίασε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, απολογούμενος για την κατάσταση, η οποία δημιουργήθηκε.

"Το facebook, το Instagram, το Whatsapp και το Messenger, επανέρχονται online τώρα. Συγγνώμη για την αναστάτωση σήμερα. Ξέρω πόσο βασίζεστε στις υπηρεσίες μας για να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεστε", έγραψε ο Ζούκερμπεργκ, με τα σχόλια να ξεπερνάνε τις 136.000 το πρώτο 40λεπτο.