Το ποστάρισμα του Σεμέδο για τον Mad Clip (pic)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο επανεμφανίστηκε στα social media κάνοντας ένα ποστάρισμα για τον αδικοχαμένο Mad Clip.

Το ποστάρισμα του Σεμέδο για τον Mad Clip (pic)

Πρόσφατα ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε σοβαρές περιπέτειες με τον νόμο, αφού έπειτα από καταγγελία 17χρονης συνελήφθη με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού. Όλη αυτή η ιστορία είχε αίσιο τέλος για τον Πορτογάλο στόπερ που είναι ελεύθερος.

Όλο αυτό το διάστημα ο Σεμέδο δεν έχει καμία δραστηριότητα στα social media και έχει επιλέξει να μείνει σιωπηλός. Το διάστημα που εκείνος είχε τις περιπέτειες με τον νόμο έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο ο γνωστός τράπερ Mad Clip.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο διατηρούσε εξαιρετική σχέση μαζί του. Αρκετές φορές έδινε το παρών σε συναυλίες του και σε μαγαζιά όπου εμφανιζόταν. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός σήμερα (25/9) έκανε repost στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από τον λογαριασμό του αδικοχαμένου Mad Clip.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στη χώρα μας έχοντας στο πλευρό του την μητέρα του και την κοπέλα του. Αμφότερες τον στήριξαν από την πρώτη στιγμή και αυτό συνεχίζουν να κάνουν, ενώ δεν θα αργεί και η επιστροφή του στις προπονήσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη.