ΕΠΟ: Αναλαμβάνει την προεδρία ο Παναγιώτης Δημητρίου

Αύριο (9/9) ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα ανακοινώσει και επίσημα την παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ και αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Δημητρίου

ΕΠΟ: Αναλαμβάνει την προεδρία ο Παναγιώτης Δημητρίου

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Θοδωρής Ζαγοράκης εγκατέλειψε τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Ομοσπονδία, ήταν κάτι το αναμενόμενο.

Σήμερα το μεσημέρι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και αφού ευχαρίστησε όσους ήταν παρόντες στα γραφεία στο Πάρκο Γουδή, αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη. Αύριο (9/9) θα κάνει μια δήλωση για να ανακοινώσει επίσημα την παραίτησή του και θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ.

Όσον αφορά την διάδοχη κατάσταση, επόμενος πρόεδρος θα είναι ο νυν αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου. Μάλιστα δεν θα μείνει στην προεδρία για κάποιες μέρες ώστε ακολούθως να γίνουν εκλογές για νέο πρόεδρο.

Αλλά θα μείνει για ολόκληρη τη σεζόν, καθώς το καταστατικό αναφέρει ότι εκλογές για νέο πρόεδρο γίνονται στην πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2022.