Έξαλλος ο δικηγόρος Σεμέδο: «Η κοπέλα του έστειλε μήνυμα να βγουν ξανά το βράδυ» (vid)

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1 βγήκε ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο - Επεσήμανε πως η νεαρή κοπέλα έστειλε μήνυμα στον παίκτη να βγουν ξανά το επόμενο βράδυ - «Δεν υπήρχε εξαναγκασμός», τόνισε. 

Έξαλλος ο δικηγόρος Σεμέδο: «Η κοπέλα του έστειλε μήνυμα να βγουν ξανά το βράδυ» (vid)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο κατηγορείται για βιασμό νεαρής κοπέλας. Ο δικηγόρος του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Σταύρος Γεωργόπουλος, βγήκε δημόσια στην τηλεόραση του ΑΝΤ-1 και υπερασπίστηκε τον πελάτη του.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, σχολίασε τα εξής: «Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ότι έγινε. Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω.

Εδώ έμεινε στο σπίτι, παράγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμη θα έκαναν… βόλτες μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ!

Εδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Σεμέδο

Σεμέδο: Συνελήφθη και ο 40χρονος Νιγηριανός

Δικηγόρος Σεμέδο: «Ήταν μαζί επί 15 ώρες, αν τη δείτε, θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών»