Δικηγόρος Σεμέδο: «Ήταν μαζί επί 15 ώρες, αν τη δείτε, θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών»

Αρνείται ότι βίασε την 17χρονη ο Ρούμπεν Σεμέδο ενώ ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι «υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία».

Δικηγόρος Σεμέδο: «Ήταν μαζί επί 15 ώρες, αν τη δείτε, θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών»

Αύριο το πρωί θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή, για την κατηγορία του βιασμού από κοινού σε βάρος 17χρονης, ο Ρούμπεν Σεμέδο που συνελήφθη μετά από καταγγελία της παθούσας.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο ποδοσφαιριστής αρνείται όσα του αποδίδονται και φέρεται να επικαλείται στοιχεία που ενισχύουν την θέση του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο δικηγόρος, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, που εκπροσωπεί τον κατηγορούμενο, δήλωσε πως ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία και τόνισε πως «όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία». Επεσήμανε επίσης, πως η καταγγέλλουσα είπε στον ποδοσφαιριστή πως είναι 19 ετών, συμπληρώνοντας πως «αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά τα πράγματα».