Πέθανε το αγοράκι που είχε παρασυρθεί από κύματα στην Κρήτη

Το 10χρονο παιδί νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής

Πέθανε το αγοράκι που είχε παρασυρθεί από κύματα στην Κρήτη

Δεν τα κατάφερε το 10χρονο αγοράκι που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) από το περασμένο Σάββατο (14/8).

Το αγοράκι είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην παραλία των Γουρνών στο Ηράκλειο και οι διασώστες είχαν καταφέρει να επαναφέρουν τον σφυγμό του.

Αρχικά διακομίσθηκε διασωληνωμένο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Στη ΜΕΘ 10χρονος που παρασύρθηκε από τα κύματα

Όλα συνέβησαν μετά τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου (14/8) όταν μία οικογένεια που κάνει διακοπές στο Ηράκλειο πήγε να κολυμπήσει παρά τους δυνατούς ανέμους και τα κύματα.

Το 10χρονο παιδί παρασύρθηκε από τα κύματα με τον πατέρα του να το αντιλαμβάνεται και να πέφτει στη θάλασσα για να το σώσει και με τη βοήθεια και άλλων παραθεριστών βγήκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Σημειώνεται πως ακόμη ένα παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση μετά από τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη.

Το 12χρονο αγόρι νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτης καθώς είχε τραυματιστεί στον θώρακα, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε μεταξύ Βουκολιών και Συριλίου, στην έξοδο της Εθνικής του Ταυρωνίτη.

Το παιδάκι δεν είναι διασωληνωμένο και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.