Στη ΜΕΘ 10χρονος που παρασύρθηκε από τα κύματα

Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ 10χρονο αγόρι που παρασύρθηκε από τα κύματα. Καλή η πρώτη αξονική.

Στη ΜΕΘ 10χρονος που παρασύρθηκε από τα κύματα

Στη ΜΕΘ Παίδων μεταφέρθηκε το 10χρονο αγόρι που παρασύρθηκε από τα κύματα σε παραλία των Γουρνών με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο cretapsot, ο διοικητής του Βενιζέλειου Γιώργος Τερζάκης, στο μικρό παιδί έγινε μια αξονική η οποία ήταν καλή ενώ σε δύο με τρεις ημέρες, η εξέταση αυτή θα πρέπει να επαναληφθεί.

Ο 10χρονος εντούτοις μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι όταν μία οικογένεια που κάνει διακοπές στο νησί πήγε να κολυμπήσει παρά τους δυνατούς ανέμους και τα κύματα.

Δυστυχώς, το 10χρονο παιδί παρασύρθηκε από τα κύματα με τον πατέρα του να το αντιλαμβάνεται και να πέφτει στη θάλασσα για να το σώσει.

Με τη βοήθεια και άλλων λουόμενων το παιδί βγήκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τελικά κατάφεραν να επαναφέρουν τον σφιγμό του παιδιού. Αμέσως το μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις περαιτέρω εξετάσεις ενώ ακολούθησε η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων ΠΑΓΝΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο πατέρας του παιδιού μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο καθώς στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί χτύπησε σε βράχια με αποτέλεσμα να έχει εκδορές στο σώμα του.

Πηγή: www.cretapost.gr