Συνελήφθη κατηγορούμενος για τρομοκρατία

Νωρίτερα είχε διαπράξει ληστεία τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, είχε διαφύγει, αλλά οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν. Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του, καθώς οι Αρχές τον αναζητούσαν για ενάμιση χρόνο

Συνελήφθη κατηγορούμενος για τρομοκρατία

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, συνελήφθη ένα μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον συγκεκριμένο καταζητούσαν οι Αρχές για περίπου ενάμιση χρόνο.

Ο συλληφθείς -για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης- μεταφέρεται στην Αθήνα, ενώ όσο περνά η ώρα, νέες πληροφορίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Μάλιστα είναι ο δράστης της ληστείας που σημειώθηκε πριν μόλις λίγες ώρες στην Θεσσαλονίκη.

Μετά τη ληστεία κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο η Αντιτρομοκρατική είχε ήδη φτάσει στα ίχνη του -πριν ακόμη γίνει η ληστεία- κι έτσι κατάφερε να τον συλλάβει.

Ο 46χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», ήταν καταζητούμενος από τον Οκτώβριο του 2019, όταν μαζί με έναν συνεργό του επιχείρησαν να ληστέψουν κατάστημα του OΠΑΠ στον Χολαργό.

Μάλιστα, ο 46χρονος είχε τραυματιστεί από το καλάσνικοφ με το οποίο ήταν οπλισμένος και από τότε τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Ο ίδιος με επιστολή που είχε στείλει υποστήριζε ότι ήταν μέλος της Επαναστατικής Αυτοάμυνας, η οποία όμως σταμάτησε να υφίσταται από το 2017, ενώ οι άλλοι δυο συλληφθέντες δεν είναι μέλη της οργάνωσης.