Πυρκαγιά Εύβοια: Πλήρωναν εισιτήριο στα φέρι μποτ της Αιδηψού όσοι εκκένωσαν τα σπίτια τους!

Μετά από εντολή του Υπουργείου Ναυτιλίας οι μετακινήσεις επιβατών κι οχημάτων από τα λιμάνια της Αιδηψού και του Αγιόκαμπου Ευβοίας γίνονται δωρεάν αλλά νωρίτερα όσοι κλήθηκαν να εκκενώσουν τις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές είχαν υποχρεωθεί να πληρώσουν, κανονικά, εισιτήριο... 

Πυρκαγιά Εύβοια: Πλήρωναν εισιτήριο στα φέρι μποτ της Αιδηψού όσοι εκκένωσαν τα σπίτια τους!

Για κοινωνική αναλγησία κατηγορήθηκαν κυβέρνηση και ιδιοκτήτες πλοιοκτητριών εταιριών αφού όσοι εκκένωσαν τις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας αναγκάστηκαν πλήρωσαν εισιτήριο για να φύγουν με φέρι μποτ από τα λιμάνια της, λες κι ήταν επιλογή τους, ή πήγαιναν σε ...κρουαζιέρα!.

Κάτοικοι της περιοχής και παραθεριστές συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι της Αιδηψού μετά τα μηνύματα που έλαβαν απο το 112 κι ενω οι φλόγες συνεχίζαν να καταστρέφουν δάση και χωριά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega τα εκδοτήρια των φερι μποτ εξέδιδαν εισιτήρια για την επιβίβαση με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις και να σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων.

Μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι οι κάτοικοι και οι παραθεριστές πλήρωναν κανονικά εισιτήριο για να μπουν στο φέρι μποτ...

Όμως αργότερα δόθηκε εντολή από το υπουργείο Ναυτιλίας, οι μετακινήσεις επιβατών και οχημάτων από τα λιμάνια της Αιδηψού και Αγιόκαμπου Ευβοίας να γίνονται δωρεάν.