Υπόθεση Βαλυράκη-μάρτυρας: Τον φέρανε δυο στροφές γύρω από το σκάφος, τον κοπανήσανε με τον γάντζο

Απειλές, για να μην μιλήσει, υποστηρίζει ότι δέχεται ο μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

Υπόθεση Βαλυράκη-μάρτυρας: Τον φέρανε δυο στροφές γύρω από το σκάφος, τον κοπανήσανε με τον γάντζο

Απειλές, προκειμένου να μην μιλήσει, υποστηρίζει ότι δέχεται ο μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, στη θάλασσα της Ερέτριας.

«Δεν ήμουν μόνο εγώ, ήταν και άλλοι. Τώρα ο άλλος κρύβεται γιατί ο άνθρωπος απειλήθηκε ότι θα τον καταστρέψουν αν μιλήσει», τονίζει αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1 ενώ ισχυρίζεται ότι έχει δεχθεί και ίδιος απειλές, ακόμα και από το λιμεναρχείο!

Ισχυρίζεται ότι βρισκόταν στο Πεζονήσι της Ερέτριας σχεδόν 150 μέτρα μακριά από το σημείο που χάθηκε ο πρώην υπουργός. Ότι ήταν παρών την στιγμή που ο Σήφης Βαλυράκης έπεφτε χτυπημένος, όπως λέει, στην θάλασσα. Είναι ο αυτόπτης μάρτυρας που παρά τις απειλές και τους εκφοβισμούς που λέει ότι δέχεται, κατονόμασε τους δυο ψαράδες που καλούνται τώρα από τον εισαγγελέα Χαλκίδος σε ανωμοτί κατάθεση ως βασικοί ύποπτοι της υπόθεσης.

«Λογομαχήσανε. Τον φέρανε δυο στροφές γύρω από το σκάφος, γκαζωμένοι αυτοί και μετά τον κοπανήσανε με το κοντάρι, αυτό που λέμε εμείς «το γάντζο». Ο ένας εμπλέκεται. Ο άλλος ήταν σκυμμένος, δεν πήρε καμία θέση. Κάτι πολέμαγε να φτιάξει, ήταν σκυφτός», υποστηρίζει ο ίδιος...

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας, όπως δηλώνει, ήταν διατεθειμένος από την αρχή να περιγράψει το τι προηγήθηκε του θανάτου του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι στην Λιμενική Αρχή της Χαλκίδας. Έτσι, τον περασμένο Απρίλιο έδωσε κατάθεση υπό άκρα μυστικότητα στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών στην Ασφάλεια Αττικής.