Ένας 16χρονος, ντυμένος εύζωνας, έπεσε, λόγω λιποθυμίας, πάνω σε ξιφολόγχη, στη Φλώρινα!

Ο 16χρονος, που ήταν ντυμένος εύζωνας, κατά τη διάρκεα εκδηλώσεων ιστορικής μνήμης στη Φλώρινα, λιποθύμησε και έπεσε πάνω σε ξιφολόγχη που του προκάλεσε, ευτυχώς, επιπόλαιο τραυματισμό. Άλλες δύο λιποθυμίες καταγράφηκαν εξαιτίας του συμβάντος...

Ένας 16χρονος, ντυμένος εύζωνας, έπεσε, λόγω λιποθυμίας, πάνω σε ξιφολόγχη, στη Φλώρινα!

Λαχτάρισαν στη Φλώρινα οι παριστάμενοι εκδήλωσης ιστορικής μνήμης, όταν 16χρονος, που έφερε ενδυμασία εύζωνα, λιποθύμησε και έπεσε πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ο έφηβος που συμμετείχε στις Κυριακάτικες (18/07) εκδηλώσεις Μνήμης για το ολοκαύτωμα στο Λέχοβο του Δήμου Αμυνταίου, κάποια στιγμή λιποθύμησε, πέφτοντας πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη, που είχε στηθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης, δίπλα στο στρατιωτικό άγημα!

Η ξιφολόγχη, αν και καρφώθηκε κοντά στο αυτί του 16χρονου, ευτυχώς δεν τον τραυμάτισε σε σημείο που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, ωστόσο του προκάλεσε σοβαρή αιμορραγία, την οποία μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (Mποδοσάκειο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του συγκεκριμένου συμβάντος είχαμε και δύο λιποθυμίες παρευρισκόμενων στην εκδήλωση!

Kαθοριστικής σημασίας, στην παροχή πρώτων βοηθειών στο 16χρονο, ήταν η συμβολή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας κ. Ιωάννη Χαρακτσή (καρδιολόγος), ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση.