Φολέγανδρος: Βρέθηκε ο 30χρονος φίλος της άτυχης Γαρυφαλλιάς - Απειλεί να αυτοκτονήσει

Εντοπίστηκε στην βραχώδη περιοχή Λυγαριά της Φολεγάνδρου και απειλεί να αυτοκτονήσει, ενώ είναι σε διαπραγματεύσεις με τις αστυνομικές αρχές για να παραδοθεί

Φολέγανδρος: Βρέθηκε ο 30χρονος φίλος της άτυχης Γαρυφαλλιάς - Απειλεί να αυτοκτονήσει

Εντοπίστηκε ζωντανός, ο 30χρονος φίλος της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς που βρέθηκε χθες (16/7) νεκρή στη θάλασσα, στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε σε ένα βράχο στη Λυγαριά, στη θαλάσσια περιοχή της οποία εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος απειλεί να αυτοκτονήσει και σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για να παραδοθεί.

Θεωρείται πάντως «μάρτυρας κλειδί» -τουλάχιστον -από τις αρχές για την υπόθεση, αφού η κατάθεσή του θα δώσει πάρα πολλά στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Την υπόθεση του θανάτου της άτυχης 26χρονης αναλαμβάνει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Νεότερες πληροφορίες νωρίτερα ανέφεραν ότι οι αρχές βλέπουν προς το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για το θάνατο της 26χρονης.

Σε κάθε περίπτωση φως στα αίτια του θανάτου της Γαρυφαλλιάς αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στη σορό της.