Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κερδίζει 1,3 εκατομμύρια ευρώ σε κάθε ανάρτηση του στο Instagram!

O Kριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβός επιδραστικός διάσημος του πλανήτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μ' αποτέλεσμα ν' αμείβεται με περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ σε κάθε ανάρτηση του από το Instagram!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κερδίζει 1,3 εκατομμύρια ευρώ σε κάθε ανάρτηση του στο Instagram!

Tι κι αν η φιλοδοξία του για να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του Εuro, του 2016, στο Παρίσι δεν ευοδώθηκε κόντρα στο Βέλγιο, που απέκλεισε την Πορτογαλία του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει όχι έναν, ούτε δύο, αλλά 1,3 περίπου, εκατομμύρια... λόγους για να παρηγοριέται.

Τόσα, άλλωστε, καρπώνεται ο πιο ακριβός influencer του πλανήτη - που δεν είναι άλλος από τον αρχηγό της Πορτογαλίας και επιθετικό της Γιουβέντους - σε κάθε του ανάρτηση στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Instagram»!

Όπως γίνεται αντιληπτό ο «CR7» αποτελεί «μηχανή που κόβει λεφτά» και το αξιοποιεί δεόντως αφού η «δεξαμενή» των ακολούθων του είναι τεράστια και οι εταιρίες θέλουν να συνδέσουν τα προϊόντα τους με την εικόνα του.

Για την ακρίβεια οι «ακόλουθοι» του είναι 308 εκατομμύρια. Αριθμός που τον φέρνει πίσω μόνο από το ίδιο το Instagram)!

O αμέσως επόμενος στη συγκεκριμένη λίστα με τους πιο ακριβούς influncers είναι ο (επονομαζόμενος) The Rock, ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Hollywood.

Ο Ντουέιν Τζόνσον έχει περισσότερους από 250 εκατομμύρια ακόλουθους και μία διαφημιστική ανάρτηση στον λογαριασμό του κοστίζει γύρω στα 1.250.000 ευρώ.

Τρίτη έρχεται η Αμερικανή τραγουδίστρια Aριάνα Γκράντε με 248 εκ. «ακολούθους» και κάθε της ανάρτηση να κοστίζει πάνω κάτω τα ίδια χρήματα με του Rock.

Πάνω από 1 εκ. επίσης, κοστίζουν οι αναρτήσεις στα προφίλ της Κάιλι Τζένερ, της Σελένα Γκόμες και της Κιμ Καρντάσιαν, ενώ η τιμή για το (αντίπαλο δέος του Κριστιάνο Ρονάλντο) Λιονέλ Μέσι βρίσκεται... μόνο στα 978.000 ευρώ.



Ψιλοπράγματα...

Την δεκάδα κλείνουν η Μπιγιόνσε (960.000 ευρώ), ο Τζάστιν Μπίμπερ (935.000 ευρώ) και η Κενταλ Τζένερ (885.000 ευρώ).