Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος που ανέλαβε τον πιλότο-Το κόμμα που ήταν υποψήφιος-Ποιος είναι ο πατέρας του

Δείτε ποιος είναι ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση του 33χρονου πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ο πατέρας του και η υποψηφιότητα στις εκλογές, ο ποινικολόγος με τον οποίο συνεργάστηκε.

Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος που ανέλαβε τον πιλότο-Το κόμμα που ήταν υποψήφιος-Ποιος είναι ο πατέρας του

Ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου ανέλαβε την υπεράσπιση του 33χρονου πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου, δήλωσε πως ο πελάτης του τού είπε ότι θέλει να τιμωρηθεί για αυτά που έκανε.

Γλυκά Νερά: Τι είπε στην απολογία του ο πιλότος για τη δολοφονία της Καρολάιν (vid)

Το βιογραφικό του από την ιστοσελίδα του την περίοδο των εκλογών:

«Γεννήθηκα στην Αθήνα την 28η Οκτωβρίου του 1975 και κατάγομαι από τα Ιωάννινα. Είμαι γιος του εξαίρετου αρεοπαγίτη Σπυρίδωνα Σπύρου ειδικού ανακριτή στην «υπόθεση Κοσκωτά» και μέλους του ειδικού δικαστηρίου της εποχής εκείνης, ο οποίος υπήρξε άριστος καθοδηγητής στην πορεία της ζωής μου.

Πραγματοποίησα σπουδές στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Ματσεράτα Ιταλίας και εν συνεχεία στη Νομική Σχολή Αθηνών από όπου και αποφοίτησα. Επίσης, είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Δημόσια Διοίκηση.

Εργάστηκα στο Δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου και κατόπιν ίδρυσα το προσωπικό μου γραφείο, ασκώντας μάχιμη δικηγορία σε συνεργασία με την ομάδα που δημιούργησα.

Είμαι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ένωσης ποινικολόγων και της Ένωσης ευρωπαίων ποινικολόγων.

Ανέκαθεν υπήρξα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στη χώρα μας, γεγονός που το 2015 με οδήγησε στην «Ένωση Κεντρώων», με στόχο την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μου. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μου εμπιστεύτηκε τη θέση του Διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, όπου θήτευσα από την πρώτη ημέρα της κοινοβουλευτικής δράσης του κόμματος.

Σήμερα είμαι υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στην Περιφέρεια Αττικής στον Ανατολικό τομέα, θέλοντας να αναδείξω τα προβλήματα της περιοχής και να συμβάλλω στην επίλυση τους, με διάθεση για προσφορά ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που συνολικά θα φέρει την Ελλάδα σε ισορροπία και θα δώσει ξανά στους συμπατριώτες μου την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».