Γλυφάδα: Εικόνες από την καταστροφή μετά το πάρτι με τα 2.000 άτομα (pics)

Κατεστραμμένες ομπρέλες, καμμένοι κάδοι και στάχτες αντίκρισαν σήμερα το ξημέρωμα οι κάτοικοι της Γλυφάδας αλλά και οι άνθρωποι του Δήμου στην παραλία, μετά το πάρτι περίπου 2.000 ατόμων 

Γλυφάδα: Εικόνες από την καταστροφή μετά το πάρτι με τα 2.000 άτομα (pics)

Περίπου 60 καμένες ψάθινες ομπρέλες, καμένοι κάδοι και στάχτη ήταν ο απολογισμός του χθεσινού πάρτι που έλαβε χώρα στην πέμπτη παραλία της Γλυφάδας. Μετά τις καταστροφές, οι άνθρωποι του Δήμου προσπαθούν να αποκαταστήσουν την κατάσταση.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη βραδιά. Πάρα πολλά νέα παιδιά βρέθηκαν εδώ, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια πρόσκληση, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι. Από ένα σημείο και μετά άρχισαν να καίνε τις ομπρέλες που έχουμε βάλει στην παραλία, περισσότερες από 60 ομπρέλες κάηκαν, είχαμε κάποιους κάδους που κάηκαν επίσης και είχαμε και μια επιθετική συμπεριφορά προς τους ανθρώπους του Δήμου μας, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, σε όσους δηλαδή ήρθαν εδώ προσπαθώντας να επαναφέρουν στο σημείο την ισορροπία και την ευταξία», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς αυτός δεν είναι ένας τρόπος για να εκτονώνονται τα νέα παιδιά, καταλαβαίνουμε την πίεση που έχουν δεχθεί όλο αυτό το διάστημα, πρέπει όμως με πολλή προσοχή και αναλαμβάνοντας όλοι μας την ατομική μας ευθύνη να προσπαθούμε τέτοια περιστατικά να μην τα ξαναζήσουμε. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και για τα παιδιά αλλά και για όλους μας».

Δείτε εικόνες:

Πηγή: noupou