Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέος ο πρώην σύζυγος της 64χρονης

Ο 75χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του έξω από το σπίτι της. 

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέος ο πρώην σύζυγος της 64χρονης
Photo Credits: Eurokinissi

Στη φυλακή οδηγείται ο 75χρονος που παραδόθηκε και ομολόγησε ότι σκότωσε την Πέμπτη 3 Ιουνίου την εν διαστάσει σύζυγο του, έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, μετά την απολογία του για το έγκλημα.

Ο κατηγορούμενος παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα στον ανακριτή, ενώπιον του οποίου έδωσε εξηγήσεις επί τρεις ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος ισχυρίζεται πως πυροβόλησε την 64χρονη γυναίκα βρισκόμενος εν βρασμώ και ότι επί σειρά ετών ήταν αντιμέτωπος με επιθετική και απαξιωτική συμπεριφορά από την επί σχεδόν 40 χρόνια σύζυγο του, με αφορμή οικονομικά και άλλα προβλήματα που είχαν ανακύψει ανάμεσα τους.

Αφορμή για το έγκλημα, για το οποίο σύμφωνα με την δικογραφία ο 75χρονος πήγε προετοιμασμένος έχοντας το όπλο μαζί του, ήταν η άρνηση της 64χρονης να του παραδώσει κοσμήματα που ανήκαν στην αδελφή του και η προσβλητική φράση που του είπε όταν της τα ζήτησε. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως πήρε το όπλο μαζί του για να την τρομάξει και όχι για να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο 75χρονος, η εν διαστάσει σύζυγος του είχε εκμεταλλευτεί την εμπιστοσύνη του αρνούμενη να του μεταβιβάσει επιχείρηση που, λόγω οικονομικών δυσκολιών του στο παρελθόν, είχε γράψει στο όνομα της και ότι με τη συμπεριφορά της τον είχε απομακρύνει από τα παιδιά του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ